התרופה Rituximab

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

13/06/2012 | 14:21 | מאת: א.ר

שלום רב, האם התרופה Rituximab גורמת לרידה בהפעלת מערכת המשלים ולירידה בתגובה התאית הציטוטוקסית? אודה על תשובתך. אביעד

13/06/2012 | 23:45 | מאת: rituximab

אביעד שלום! שאלתך מעט לא ברורה לי ? האם אתה מחפש תשובות למבחן בלימודים? או שאנו דנים במקרה אמיתית? בכל מקרה מדובר בתרופה הפוגעת בתאיCD20 תאים האחראיים על יצור הנוגדנים ולכן יש להם חשיבות מיוחדת רפואה שלמה ד"ר דרור לוין

14/06/2012 | 14:56 | מאת: א.ר

ראשית כל, לא מדובר בתשובות למבחן בלימודים ולא במקרה קליני, אלא מדובר בהבנת המנגנון הפרמקולגי לצורך כתיבת עבודה. אביעד.

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים