לימפופניה ווירוס ויראלי

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

18/02/2024 | 11:20 | מאת: רויטל

הבן של בן 19 חייל חולה fmf כל חודש קבוע מעלה חום בדרך כלל לא גבוה אודם בגרון , כאבי ראש בביקור רופא או הרופא הצבאי ביחידה טוענים ויראלי ללא בדיקות בכלל ומשחררים אותו עם אקמול . בביקור האחרון במיון עם חום של 40 נרשם לו שיש לו לימפופניה 0.3 HCT- 39.6 PLT-123 WBC-4.90 Crp 3 וקריטנין 1.3 סטיק שתן עם דם +1 טענו ויראלי ושחררו הבייתה מה זה אומר לימפופניה ? האם צריך להיות במעקב או לעשות בדיקות נוספות ?

שלום בבדיקות הדם יש ירידה בשורה הלבנה ובטסיות. ירידה ב2 שורות דם זה מצב המטולוגי המחיב בירור ומעקב. דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים