בדיקת דםםםםםםםםםםםםםםם

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

31/10/2023 | 15:50 | מאת: שחר

שלום רב יש לי בן 6וחצי בבדיקת דם שיגרתי שעשיתי לי הרופא אמר יש ממד אחד גבוה של eosinophils רשום טווח נורמה עד 0.52 והבדיקה יצאה 1.69 באחוזים טווח נורמה 4.7 ויצא 19.9 הרוםא אמר מדובק באלרגיה או תולעים נתנה הפניה לבדיקת צואה אמרה לא משהו מסוכן ולא צריך לחזור על הבדיקת דם יש לציין שלאחים שלו יש אסטמה של עור אבל אותו לא בדקתי אני ממש מודאגת רציתי לדעת טווח גבוה חס וחלילה לא יכול להיות משהו מסוכן? כי היא אמרה לא צריך לחזור על הבדיקה יש לציין שהילד לא סובל מתסמינים נוספים תודה רבה

שלום ספירת איאוזונופילים מוגברת יכולה להיות קשורה במצבים רבים אכן אלרגיה היא סיבה שכיחה בימוחד דרמטיטיס אטופית(אסטמה של העור) ממליץ לחזור על ספירה בעוד מספר חודשים דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים