נויטרופילים נמוכים לתינוקת

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

28/09/2023 | 09:28 | מאת: בר

תינוקת בת חודשיים מקבלת צפוויט למניעה של זיהומים בדרכי השתן מהלידה. בדיקת דם מלפני שבוע מראה נויטרופילים נמוכים, יכול להיות כתוצאה מהאנטיביוטיקה? אחוז נויטרופילים 10.1% כמות 0.5 k/micl בלידה הערכים היו תקינים. היא הייתה גם 3 ימים אחרי חיסון גיל חודשיים. תודה רבה

ערך של 500 נוטרופילים הוא ערך נמוך אשר מחייב יעוץ של המטולוג בהחלט יתכנו הסברים אשר רמוזים בשאלה שלך כמו: תגובה לחיסון? תגובה לתרופה? רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים