ספירת דם לילדה בת ששנה ו4 חודשים

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

16/07/2023 | 02:32 | מאת: סיון

היי, עשינו בדיקות דם בגלל שלשולים והקאות בפעם ה5 בחודשיים האחרונים (היא במסגרת וכולם נדבקו בחודשיים האלה). mono% 12.9, mono.abs 1.7 כל היתר בטווח הנורמה ולא חורג... האם יש סיכוי שמדובר במחלת הנשיקה? לטענת הרופא, כששאלתי, אין קשר ואלו לא סימפטומים של מחלקת הנשיקה. האם לבצע בדיקות מעמיקות יותר בהתחשב בתוצאות ובעובדה שהיא מקיאה ומשלשלת בפעם ה5 כבר? (חשוב לציין שמדובר בהקאה אחת או שתיים ביום ובשלשול גם כפעם או פעמיים ביום...לא יותר וגם לרוב עובר תוך יומיים שלושה ואז חוזר שוב אחרי שבועיים בערך) תודה על תשובתך

שלום בדיקת הדם לא מקדמת את ההבנה מדוע הילדה חולה ומקיאה אולי כדאי להרחיב את הבירור? יעוץ רופא גסטרו ילדים? רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים