סוכר נמוך ולימפוציטים

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

01/04/2023 | 18:55 | מאת: ענבא

שלום רב בספירת דם בני( 2.2 )קיבל תוצאה נמוכה של לימופציטים 3 שהטווח התקין הוא מ4. מה זה אומר ? האם צריך לחזור על הבדיקה ? שאלה נוספת הוא קיבל פעמיים בבדיקת דם מהוריד סוכר נמוך של 60. שהטווח התקין הוא מ70. כמה זה " חמור"? מה צריך כוד לבדוק ? תודה מראש

אני מבקש להתיחס רק לחלק ההמטולוגי כלומר לספירת תאים לבנים/ לויקוציטים שיצאה נמוכה זה בהחלט יכול להיות מצב חולף משני לזיהום (ויראלי ואחר ) גם משני לתרופות וטיפולים שונים . ממליץ לחזור על הבדיקה לאחר מספר ימים/ שבוע. בהתאם למגמת הנדברים יוכלו ליעץ לךף לגבי דחליפות הבירור דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים