עזרה בפענוח תשובות אשמח

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

28/03/2023 | 00:07 | מאת: אוקסנה

היי הבת שלי עשתה בדיקות דם במסגרת בירור אנדו, וביום היא העלתה חום ולהלן התוצאה הכדוריות דם הלבנות קצת מדאיגות אותי האם זה מעיד על דלקת ם הבדיקה WBC תוצאה 26.3 K/ul תוצאה לעומת טווח הנורמה 5.5 15.5 סמן - הערך מחוץ לטווח 26.3 הערות והסבר שם הבדיקה RBC תוצאה 4.84 M/ul תוצאה לעומת טווח הנורמה 3.90 סמן - ערך תקין 4.84 5.30 הערות והסבר שם הבדיקה HB תוצאה 12.5 g/dl תוצאה לעומת טווח הנורמה 11.0 סמן - ערך תקין 12.5 15.5 הערות והסבר שם הבדיקה HCT תוצאה 38.9 % תוצאה לעומת טווח הנורמה 34.0 סמן - ערך תקין 38.9 40.0 הערות והסבר שם הבדיקה MCH תוצאה 25.8 pg תוצאה לעומת טווח הנורמה 24.0 סמן - ערך תקין 25.8 30.0 הערות והסבר שם הבדיקה MCHC תוצאה 32.1 g/dl תוצאה לעומת טווח הנורמה 30.0 סמן - ערך תקין 32.1 36.7 הערות והסבר שם הבדיקה RDW תוצאה 14.2 % תוצאה לעומת טווח הנורמה 11.0 סמן - ערך תקין 14.2 16.0 הערות והסבר שם הבדיקה MCV תוצאה 80.4 fL תוצאה לעומת טווח הנורמה 75.0 סמן - ערך תקין 80.4 87.0 הערות והסבר שם הבדיקה MACRO% תוצאה - תוצאה לעומת טווח הנורמה הערות והסבר שם הבדיקה MICRO % תוצאה - תוצאה לעומת טווח הנורמה הערות והסבר שם הבדיקה HYPER% תוצאה - תוצאה לעומת טווח הנורמה הערות והסבר שם הבדיקה HYPO % תוצאה - תוצאה לעומת טווח הנורמה הערות והסבר שם הבדיקה MICRO%/HYPO% תוצאה 1.0 תוצאה לעומת טווח הנורמה 0.0 סמן - ערך תקין 1.0 10.0 שם הבדיקה PLT תוצאה 433 K/ul תוצאה לעומת טווח הנורמה 150 סמן - ערך תקין 433 450 הערות והסבר שם הבדיקה MPV תוצאה 9.8 fL תוצאה לעומת טווח הנורמה 4.0 סמן - ערך תקין 9.8 13.0 הערות והסבר שם הבדיקה STABS %-DIF תוצאה 1.0 % תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה NEUTROPHILS%-DIF תוצאה 52.5 % תוצאה לעומת טווח הנורמה הערות והסבר שם הבדיקה EOSINOPHILS%-DIF תוצאה 1.0 % תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה BASOPHILS%-DIF תוצאה 1.0 % תוצאה לעומת טווח הנורמה הערות והסבר שם הבדיקה LYMPHOCYTES %-DIF תוצאה 42.2 % תוצאה לעומת טווח הנורמה הערות והסבר שם הבדיקה MONOCYTES%-DIF תוצאה 2.5 % תוצאה לעומת טווח הנורמה הערות והסבר שם הבדיקה STABS abs-DIF תוצאה 0.3 K/ul תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה NEUTROPHILS abs-DIF תוצאה 13.8 K/ul תוצאה לעומת טווח הנורמה 1.5 8.0 סמן - הערך מחוץ לטווח 13.8 שם הבדיקה EOSINOPHILS abs-DIF תוצאה 0.3 K/ul תוצאה לעומת טווח הנורמה 0.0 סמן - ערך תקין 0.3 0.5 שם הבדיקה BASOPHILS abs-DIF תוצאה 0.3 K/ul תוצאה לעומת טווח הנורמה 0.0 0.2 סמן - הערך מחוץ לטווח 0.3 שם הבדיקה LYMPHOCYTES abs-DIF תוצאה 11.1 K/ul תוצאה לעומת טווח הנורמה 2.0 8.0 סמן - הערך מחוץ לטווח 11.1 שם הבדיקה MONOCYTES abs-DIF תוצאה 0.7 K/ul תוצאה לעומת טווח הנורמה 0.0 סמן - ערך תקין 0.7 0.8

שלום אכן הספירה הלבנה מאד מוגברת זה מעיד על תהליך זיהומי/ דלקתי משמעותי בגוף לצערי אני לא יכול לדייק יותר ולהבין העכן זה בריאות דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים