ניטרופילים מתחת לנורמה במצב קיצוני ילדה בת תשעה חודשים

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

08/03/2023 | 22:16 | מאת: וחו

היי אז יש לי תינוק בן 9 חודשים ועשינו לו בדיקות דם שגרתיות אבל בבדיקות דם מצאו שלתינוק יש ממש קצת כדרוריות דם לבנות יותר נכון 0.1 אחוז בזמן שהנורמה הוא 1.5 התינוק מאוד בריא ולא מראה שום סימנים של חולשה מה זה יכול להגיד איך מטפלים בזה? התינוק הוא נקבה

שלום נדמה לי שאת שואלת על נתן של 100 נוטרופילים (מספר אבסולוטי ) כאשר הנורמה היא לכאורה 1500. כיון שבשאלה היו גם אחוזים שזה משהו אחר לחלוטין אז אני מקווה שאני מבין נכון. במידה ואכן זאת השאלה הרי זמה ממצא לא תקין חורגש לחלוטין מהנורמה ולכן נדרש בירור המטולוגי גם בילד/ ילדה שנראים בטוב. הרבה בריאות דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים