ספירת דם בן 8.5 חודשים

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

23/02/2023 | 14:06 | מאת: בר

שלום. קצת לחוצה. הבן שלי עשה בדיקות דם הבוקר (דקירה באצבע). אשמח לדעת מה פשר התוצאות החריגות. אציין שרופאת הילדים אמרה שהמוגלובין גבולי ויש להגדיל את כמות הברזל שנותנים לו. אנחנו נותנים לו אקוסאפ כי הברזל הרגיל עשה לו כאבי בטן איומים. על בסיס יומי 20 טיפות. החל מהיום נעלה ל30. להם התוצאות החריגות - המטוקריט - 31.9 פלטלטס - 598 לימפוציטים (%) - 59.8 מונוציטים (#) - 0.52 אאוסנופילים (#) - 0.18 בנוסף המוגלובין יצא גבולי 10.6.

שלום ההמוגלובין הוא נמוך ביחס לצפוי לגיל ולכן ההחלטה לנסות טיפול בברזל נראת לי נכונה בהצלחה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים