היי ערב טוב הבן שלי היום בן שנה ועשינו לו בדיקת דם של גיל שנה ,אשמח ל

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

13/02/2023 | 21:17 | מאת: צירה

היי ערב טוב הבן שלי היום בן שנה ועשינו לו בדיקת דם של גיל שנה ,אשמח לדעת מה אומרות התוצאות שיצאו חריגות בספירת דם. קצת מודאגת תודה IMMATURE GRANULOCYTES 0.16 1.8 IMMATURE GRANULOCYTES % LYMPHOCYTES % #68.5 PLATELETS 544 RETIC.HEMOGLOBIN EQUIVAL 26.5 NRBC 0.05 NRBC% 0.6 תודה

שלום מתוך הנחה שכל שאר הבדיקות תקינות הרי הממצא היחידי שהוא חריג ודורש קצת התיחסות זה ערך הטסיות המוגבר. ממצא שכיח יחסית אך עדין כדאי לחזור לרופא הילדים לבדיקה בהקשר זה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים