חריגה בספירת דם כללית

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

12/02/2023 | 00:14 | מאת: יוסי

שלום ילד בן 11 ספירת דם כללית בנורמה למעט לויקוציטים 12 (טווח תקין 4-10) ולימפוציטים 4.2 (טווח תקין 0.8-4). דורש בירןר נוסף?

aשלום האם נלקח בזמן מחלה חריפה ? זיהום או חום? זה בהחלט יכול להיות ההסבר דרור

27/02/2023 | 17:07 | מאת: יוסי

לא היה זיהום או חום למעט תלונה על כאבי בטן סביב הטבור (באים והולכים פעם בכמה שבועות) וכאב גב חולף. מה שכן, הדם נלקח מדקירה באצבע ולקחו כמה דקות עד שמילאו מבחנה עם כמות מספיקה לבדיקה. יכול להיות קשור?

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים