נפיחות בלסת, בדיקות דם ומה שביניהם לבת שנה

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

01/02/2023 | 09:42 | מאת: נטע

היי שמתי לב שלבת השנה שלי יש גוש נפוח על העצם בלסת שמאל. רופאת הילדים טענה שזה שומן תת עורי ולא משהו מדאיג אבל האאג אמר שזו בלוטת לימפה נפוחה ושלח לאולטרסאונד. בהפניה שלו הרופא ציין שבבדיקת דם משבוע שעבר הקריאטנין היה 0.16. האם התוצאה תקינה? האם זה קשור לנפיחות? האם נפיחות כזו מדאיגה? מרגישה שלא מקבלת תשובות

שלום אני לא מכיר שום קשר בין קריאטנין תקין כמו שיש לבת שלך לבין בדיקת אולטרסאונד או להגדלת בלוטות אגב בהחלט חשוב לברר הגדלת בלוטות כזו דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים