ילד - בדיקות דם שונות

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

22/01/2023 | 18:47 | מאת: אנה

שלום לפני שנה בבדיקת דם פריטין 45 המוגלובין 12.9 החודש פריטין 15 המוגלובין 13 האם אצל ילדים פריטין כל כך נמוך נחשב בסדר? הילד מדווח על עייפות, מתעייף בהליכה רגלית, נימולים בקצות הרגליים והידיים, התכווצויות בשריר בלילה ביום שבו השתולל הרבה הרופאת ילדים אמרה לתת תוסף ברזל. מאוד מתקשים ים זה כי גורם לבחילה, כאבי בטן גם במינון קטן. לא כדאי לתת עירוי ברזל?

ממליץ לפנות ליעוץ לא דחוף עי המטולוג ילדים אשר יקבע לפי מכלול הנתונים האם יש בכלל חסר ויש צורך בטיפול בהצלחה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים