ברזל בדם גבוהה לעומת בנורמה במחסני ברזל

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

20/01/2023 | 02:49 | מאת: אמט

שלום ביצעתי לילדים שלי בדיקת דם שגרתית בן 13 ספורטאי מתאמן חמש פעמים בשבוע התקבל iron 26 כאשר נורמה עליונה היא 120 מחסני ברזל 52 בנורמה בת ארבע iron 130 גם גבול עליון 120 מחסני ברזל 26 בנורמה בת 11 iron 125 גבול עליון 120 מחסני ברזל גם בנורמה הם לא מקבלים תוסף ברזל רק מדי פעם בקטנה פעם שבוע או פעמיים מולטי ויטמין לילדים האם זה מצביע על בעיה נכנסתי ממש ללחץ

שלום במילה אחת אני לא חושב שיש מקום ללחץ או דאגה בשאלה שלך יש הרבה נתונים על 3 ילדים שונים וגם חסרים הרבה , ממש ממליץ שתפנו לרופא הילדים שיעבור על כל הבדיקות כאמור אני לא חושב שיש בעיה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים