בן 17 - תופעות מדאיגות

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

30/12/2022 | 23:31 | מאת: דניאלה

לבני בן ה 17 יש רקע רפואי "עשיר". בגיל 9 אובחן עם אי ספיקת לבלב, רקע לא ידוע. לפני כשנתיים אובחן עם קוליטיס, לפני 4 חודשים הקוליטיס החמיר והפך לפאנקוליטיס. . החל בטיפול ביולוגי (ריימיקד). אחרי כל טיפול הרגיש רע יותר, התעלפויות, סחרחורות, פרכוסים (לא על רקע אפליפסי- עבר וידאו eeg), הזעות לילה מתעורר עם מיטה רטובה. לאחרונה אובחן עם פוטס עקב סינוס טכיקרדיה. צד ימין בגוף, רועד, לא מצליח לעמוד על הרגליים, נתמך ע"י מקל הליכה וחייו של נער צעיר נעצרו. לאחרונה נעשה בירור, משטח דם שיצא תקין, למעט מעט לקווציטים. נעשה c.t ראש, ריאות ואגן. בct נראו בצוואר בלוטות לימפה מוגדלות . פה השאלה, הרופאים הפסיקו בירור ולא התייחסו לממצא הזה, למרות שבני סובל סבל נוראי. אני מעוניינת להמשיך בירור, אך לא יודעת למי ללכת. מה יכולה להיות הסיבה לכל זה? תודה

שלום השאלה שלך במידה ואני מבין נכון היא יותר איפה אפשר לברר / לטיפול במקרה כזה לדעתי המכון הנכון ביותר שיכול לרכז רופאים מתחומים שונים הוא אשפוז יום ילדים באחד המרכזים הרפואיים הגדולים בארץ רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים