רמות ברזל שירדו נמוך תוך חודשיים

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

24/12/2022 | 20:37 | מאת: אנה

שלום רב, קודם כל סלילה שאני כותבת כאן אני יודעת שזה פורם לילדים אבל אני ממש מיואשת. אני בת 36 ,בריאה בדרך כלל,לא לוקחת תרופות. לפני 3 שבועות התעוררתי שעה לאחר שנרדמתי עם זחעה קרה ,היה לי ממש קר והיתה לי חולשה נוראית. למחרת הלכתי לעשות בדיקות דם והברזל של ירד ל40!! המוגלובין 15.לפני חודשיים היה לי 100. הרופא אמר שאולי יש טעות וחזרתי על הבדיקה והברזל ירד עוד יותר ל25 כעבור 5 ימים!!המוגלובין 14.2. הוא רצה לעשןת לי עירוי ברזל רופא אחר אמר לי שמספיק כדורי ברזל. בנוסף אני מרגישה כל הזמן חולשה, עייפות, בחילות,סחרחורת, דופק מהיר שבא והולך. יש לי את כל התסמינים של סרטן הדם.אני ממש מפחד שזה המצב!!אני ממש בפחדים, איזה בדיקות מומלץ לעשות ?למה הברזל שלי ירד ככה, אני אוכלת בשר ולא עושה דיאטה.רוצה לציין שבמהלך בדיקת דם השנייה היתי ממש מצוננת עם שיעול שעדיין יש לי בבקרים.האם זה יכול להשפיע על הברזל? המון תודה וסליחה

שלום ממליץ שתפני ליעוץשל המטולוג שיעשה סדר באבחון ובטיפול שלך לתחושתי די בקלות יוכלו לעזור לך מאד דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים