בירור תשובות לבדיקת דם לילד בן 5 חודשים

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

05/12/2022 | 21:57 | מאת: אהרן

אחרי שבועיים של חום עולה ויורד עם שיעול כבד עשינו לו בדיקת דם, ולהלן הערכים שיצאו בלתי תקינים: טסיות: 698000 אחוז נויטרופילים: 52.2 לימפוציטים: 36 מונוציטים: 1.32 אאוזינופילים: 0.07 שאר הספירה היתה תקינה יצוין שהילד חלש ואינו חש בטוב עם חום 38+ בימים האחרונים, האם יש סיבה לדאגה? ומה עלינו לעשות?

שלום ספירת הדם מתאימה לתגובה לזיהום/ דלקת בגוף לצעיר היא אינה מכוונת היכן התהליך או איך לטפל בזה רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים