אלי, בן שנתיים וחצי, עם בדיקות דם לא תקינות...

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

25/10/2022 | 13:24 | מאת: יהודה

Iאלי בן שנתיים וחצי, משלשל בקביעות, לעיתים שלשול מימי ונוזלי, ולעיתים יותר מוצק, עברנו הרבה בדיקות, צליאק, אלרגיה, וכדו' ולא נמצא הגורם לשלשולים. אך יחד עם זאת נמצא בבדיקות הדם כמה ממצאים חריגים, חלבון נמוך. PROTEIN-TOTAL 5.6 GLOBULIN 2 [האלבומין תקין]. IgG 420 [לפני 4 חודשים היה 490 ועכשיו ירד עוד] IgM תקין. IgA תקין. בספירת דם היה את הממצא הבא. WBC 4.4 NEUT.abs 1.4 [נמוך קצת]. NEUT% 31.9 % HB 11.4 MCV 71.1 MCH 23.1 כמו"כ שבבדיקות נוספות שנערכו לפני 3 חודשים נמצאו הנתונים הבאים. Ig-E TOTAL 150 IgG LAMBDA TRACES IMMUNOFIXATION TRACES ALBUMIN (BY EP) 58.6 GLOBULIN ALPHA-1 6.2 GLOBULIN ALPHA-2 14.7 GLOBULIN BETA-1 8.7 GLOBULIN BETA-2 3.2 GLOBULIN GAMA 8.6 כמו"כ יצויין שבבדיקת מערכת החיסון, לא נמצאו אצלו נוגדנים לווריצלה וחצבת. אנו אובדי עצות ולא יודעים מה לעשות. וכן בלחץ מהבדיקות הללו. נשמח מאוד למענה תודה רבה ויום טוב ומבורך.

כמו שכבר כתבתי אין סיבה להיות אובדי עיצות , יש רופאים מומחים שיכולים לעזור לאבחן ולטפל במצב כזה פנו בהקדם ליעוץ סדור דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים