ילד בן שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

25/10/2022 | 12:42 | מאת: יהודה

שלום וברכה, ותודה רבה. הבן שלנו בן שנתיים וחצי, ללא יציאות קשות אלא תמיד שלשולים פעמים מימיים ופעמים קצת פחות. נעשו כל הבדיקות האפשריות, ולא נמצא שום גורם לשלשולים. יחד עם זאת נמצא אצלו חוסר בחלבון. ותת פעילות במערכת החיסונית. מצרף בדיקות דם. IgG 420 WBC 4.4 NEUT.abs 1.4 PROTEIN-TOTAL 5.6 GLOBULIN 2 תודה רבה רבה אשמח למענה.

שלום אכן מתאים לבעיה/ חסר במערכת החיסון ממליץ לפנות ליעוץ סדור עי אימונולוג (רופא המומחה למערכת החיסון) ילדים או המטולוג ילדים דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים