נוגדני קאפא kappa ערכים גבוהים.

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

25/09/2022 | 23:16 | מאת: מודאגת

הי, האם ערך גבוה של נוגדנים שיוצא מטווח הנורמה בהרבה. כשלעצמו מעיד על גידול ? יש לציין שיש כאבים בעצמות השוק ברגליים. אבל הבדיקה נעשתה באקראי ע"י אנדוקרינולוג לפני מתן זריקת סידן. ושברים עקב אוסטאופורוזיס יחד עם עוד בדיקות כמו לצילאק. התור לאנדו' רק עוד 3 חודשים. תודה

שלום חזרים פה נתונים בסיסיים רבים כמו הגיל שלך בכל מקרה ערך של חלבוני קאפא מוגבר מאד מחייב בירור עי המטולוג . התור לאנדוקרינולוג אינו רלוני לנושא ואת צריכה יעוץ המטולוגי מתאים רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים