plt נמוך מהנורמה - שאלה

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

18/08/2022 | 09:27 | מאת: ספירת דם - בת שנה

עשיתי ספירת דם לקטנה שלי בת שנה ושבוע והכל תקין מלבד 3 דברים שזה - plt - 110 rdw-sd- 35.2 pct-0.13 האם יש סיבה לדאגה? שוחחתי עם הרופאה ואמרה שיכול להיות הייתה חולה , הייתה קצת מנוזלת אבל לא משהו קריטי ואמרה לבצע עוד חודש שוב את הבדיקה, זה מקרה תקין? קצת חוששת

שלום מספר הטסיות אכן מעט נמוך זה מחייב קצת מעקב ואולי אף בירור ממליץ לחזור על ספירה בשבוע הקרוב במידה וזה לא תקין יש צורך ביעוץ המטולוגי רפואה שלמה

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים