צהבת עקב אי התאמה ABO

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

29/07/2022 | 13:30 | מאת: פסי

שלום, הבן שלי בן 6 שבועות במעקב צהבת ואנמיה עקב חוסר התאמה ABO אני 0+ והוא A מינוס , התינוק עדיין נראה צהוב בבדיקות דם יצא- הערכים שאינם תקינים- Bilirubin Total 2.3 Bilirubin Conjugated 0.4 Bilirubin Unconjugated 1.9 Platelets 461 Neutrophils % 13.8 Eosinophils # 0.27 Reticulocytes | % 2.8 Reticulocytes # 0.11 המוגלובין יצא תקין- 12.2 הוא התחיל לקבל ברזל לפני שבועיים. האם זה תקין ויסתדר מעצמו או שצריך טיפול נוסף?? אודה לעזרתך..אני קצת דואגת ... תודה רבה

שלום אין כאן את כל הנתונים הנדרשים בכדי לענות ממש פרטני לילד שלך בכללי מדובר במצב אשר גורם להרס דם חריף לאחר הלידה עקב האי התאמה מצב אשר יכול להביא לצהבת ולאנמיה קשה לשמחתנו כאשר הנוגדנים של האם בגיל מספר חודשים נעלמים מהגוף הבעיה נעלמת דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים