המוגלובין גבוה בגיל שנה

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

25/07/2022 | 16:39 | מאת: רוזי

בתי בת שנה וחודשיים מתוקן(פגה שנולדה בשבוע 31, ללא שום סיבוכים), בבדיקות דם בגיל שנה היה המוגלובין 14.2, ובדיקות דם מלאות שעשינו לאחר 3 חודשים, המוגלובין 15.3, rbc-5.52, hct-44.9, הבדיקות נעשו בבוקר לאחר ששתתה כ120 מ"ל בקבוק, אז לא יודעת אם יש אופציה שהייתה מיובשת בעת הבדיקה, אשמח לחוות דעתך

שלום רמת ההמוגלובין ממש מוגברת ביחס לצפוי בגיל יש צורך בבירור המטולוגי, ממליץ לפנות ליעוץ של המטולוג ילדים עם כל הנתונים הרפואיים דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים