נויטרופילים נמוכים בספירת דם

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

07/07/2022 | 22:22 | מאת: רוני

שלום ד"ר, בני בן השנה וארבעה חודשים נשלח לספירת דם (בעיקר בגלל פריחה שהופיעה לו בבטן ובחזה) - כרגע מרגיש טוב וכרגיל... הנויטרופילים יצאו מעט נמוכים ורציתי להתייעץ איתך. פברואר נויטרופילים ערך מוחלט 2.82 (המינימום הוא 1) מאי ערך מוחלט 1.03 יולי ערך מוחלט 0.94 (המינימום הוא 1) מה לדעתך עליי לעשות? רופא הילדים שלנו אמר מעקב בלבד ולא התרגש מהערכים האלה. האם עליי לפנות להמטולוג? אשמח לדעתך בנושא. תודה

שלום רופא הילדים שלכם צודק וסביר שיש צורך במעקב בלבד במידה ואתם רוצים להיות בטוחים יעוץ עי המטולוג ילדים יכול מאד לעזור רפוארה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים