ספירת כדוריות דם לבנות נמוכה

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

13/04/2022 | 22:23 | מאת: לילך

שלום, בת 37, מזה כמה חודשים מתקבל ערך נמוך בבדיקת דם ב wbc, בעבר היה ערך של 4 , אח'כ 3.6 ועכשיו בבדיקות האחרונות התקבל ערך של 2.5. נויטרופינים ערך מוחלט 1.7 , לימפוציטים 0.6, שאר הערכים בתחום הנורמה, אני 3 חודשים אחרי החלמה מקורונה, האם יכול להיות קשור ? הרופאה אמרה לחזור שוב על הבדיקה בעוד חודש, האם זה ממצא מדאיג ?

שלום ראשית זה פורום של המטולוגיה ילדים כך שהשאלה לא הגיעה לכתובת הנכונה שנית כן זה ערכים לא תקינים אשר מחייבים בירור רפואי רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים