בדיקות דם וכאבי גוף והזעות לילה

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

12/10/2021 | 12:27 | מאת: שי

הבת שלי סובלת ממחלה בשם alps בחודש האחרון היא סובלת מכאבים בגוף קשים בלוטות שגדולות בכל מיני מקומות וכאבים חזקים ופצעיםבפהוהזעותלילה עשתה בדיקות דם ספירה תקינה אבל בדיקה c3 וc4 יצאו רמות גבוהות C3 199.1 C4 56.6 crp 2.0 ויטמין d-13 ויש בלוטת לימפה מזה 8 חןדשים בצוואר לא כואבת. אמרו שהיא נראה תקינה. אשמח למענה

שלום ALPS היא מחלה אשר מחייבת מעקב ולעיתים גם טיפול עי המטולוג ילדים חשוב מאד שתהיה במעקב רפואי מקצועי ושם תקבלו את כל התשובות למצב מורכב כזה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים