בדיקות דם לתינוק בן 4 חודשים

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

04/10/2021 | 12:58 | מאת: אמא מודאגת

שלום, בני בן 4 חודשים, 2.5 מתוקן. מאז שחרור מהפגייה נויטרופילים בירידה, ירדו מכמה אלפים ל 1.2, בדיקה לאחר מכן 0.77, ירד ל0.7 ובבדיקות היום עלה ל 1.05. היום עשו בפעם הראשונה בדיקה נוספת: נויטרופילים 10% לימפוציטים 80.5% רואים המטולוג רק בעוד חודש וחצי, האם זה אמור להדאיג? הילד לא חולה, חיוני, אוכל בסדר. בשל מצב של מערכת חיסונית, אנו לא חושפים אותו לאנשים בכלל. אשמח לתשובה

שלום ערכי הנוטרופילים הנמוכים אינם מדאיגים ולא משנים את מגיניות הטיפול / בידוד של התינוק דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים