שיעול מתמשך מעל חודשיים, ירידה בלימפוציטים

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

19/09/2021 | 17:31 | מאת: מילי

שלום. בתי בת 11 משתעלת שיעול יבש כבר מעל חודשיים. שום סירופ לא עוזר, שלילית לקורונה לאחר שתי בדיקות. היום עשינו צילום חזה, יצא תקין. בבדיקות דם ישנה ירידה של לימפוציטים/ 19 ועלייה בנויטרופילים/ 67.7. האם זה זה יכול להסביר את השיעול? ומה הפירוש של הבדיקות החריגות.איזה עוד בדיקות מומלץ לעשות כדי לברר סיבת השיעול. תודה

שלום מיכול להתאים לזיהומים ויראליים מסוימים ממליץ לחשור לרופא המטפל בכל מקרה זה לא בעיה המטולוגית. זה בעיה זיהומית בדרך כלל פשוטה וחולפת בריאות דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים