פריטין נמוך והמוגלובין גבוה

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

01/08/2021 | 23:09 | מאת: מר אדון

הבן שלי בן 13 יש המוגלובין 16 אך ברזל ומחסניו נמוכים פריטין 15.99 שהטווח התקין בין21.80 ל274.66 ?האם יש הסבר לתופעה זו?האם אנו בתור הורים צרכים לעשות משהו ?בנתיים הוא מקבל ברזל בכדורים למשך 3 חודשים כבקשת רופא הילדים מצב זה היה גם בעבר אך הרופא אמר שנעקוב

שלום אכן הנתונים מעט מבלבלים יש צורך בבחינה מדוקדקת יותר של הנתונים ואולי אף בדיקות נוספות . להערכתי נכון להשלים יעוץ המטולוגי מלא ואז הכל יהיה יותר קל וברור דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים