ערכים לא תקינים בספירות דם לאורך שנים

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

29/07/2021 | 22:40 | מאת: דויד

שלום רב לבני בן 8 שנים היו מגיל 4, WBC גבוהים שהגיעו עד 22500 ללא כל זיהום בבדיקות חוזרות .היתי איתו במעקב לאורך השנים ,לפני שלוש וחצי חודשים ה WBC חזרו לטווח הנורמה אבל ההמוגלובין פתאום עלה וכעת בבדיקות דם הלימפוציטים עלו ל 8.32 כשהנורמה עד 6.5 והמונוציטים עלו ל 1.7 כשהנורמה היא עד 1.1 .השאלה שלי האם זה יכול להיות קדם לויקמיה ,האם יש לויקומיות שמתנהגות כך בילדים או סוג של לויקמיה כרונית תודה רבה

שלום לא זה לא סיפור קלאסי של לוקמיה או קדם לוקמיה(אין ממש הגדרה כזו) אבל בהחלט יש מקום ליעוץ המטולוגי סדור הרבה בריאות דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים