Eos 1 האם זה תקין בן 7

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

22/07/2021 | 19:42 | מאת: תמר

שלום ד"ר בן שלי בן 7, ללא מחלות, ללא שום סיבה ביקשתי מהרופא ילדים לעשות בדיקות דם. ביוכימיה וגם ספירת דם תקינות. רק Eos 1 וEos 11%. שני רופאי ילדים אמרו שאין צורך לחזור לבדיקה. האם זה תקין? לא אלרגי, לפני כמה חודשים היה לו תולעים... לא יודעת אם יש חו גם עכשיו.... תודה מראש

שלום אני מבקש לחדד את השאלה. האם 1000 איאוזונופילים במשטח דם דה תקין??? התשובה היא שזה לא תקין ומעל הנורמה הצפויה אבל זה ממצא די שכיח בעיקר בילדים אלרגיים ויש צורך לעקוב אחרי זה רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים