בדיקת דם אימונו מתחת לטווח

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

07/07/2021 | 18:07 | מאת: ט

שלום דר היות ואין פורום אימונו ולא בדיקות דם מבוגרים מאד מודאגת אני בת 50 בדיקות היום שלי קומפליטמנט סי3 יצא 82 שהטווח מתחיל ב 83. הסי 4 תקין.גם השאר.רופאה שלי תור אליה רק שבוע הבא ואין מצב שתקבל אותי לפני מעומס.מאד מודאגת האם מלמד המס על מחלה או חיידק או כל דבר אחר?בשנים קודמות גם יצא פעם84 נרשם לידו L. ופעם 105בטווח..עכשיו 82שהטווח עכשיו מתחילמ83.אודה לתשובתך.מאד מודאגת.אין את מי לשאול.

שלום אני לא מומחה באימונולוגיה מבוגרים אבל לדעתי ממש אין סיבה לדאגה הרבה בריאות דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים