ספירת דם ללא תוצאות ב 4 בדיקות בתוכה

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

02/06/2021 | 11:06 | מאת: א

שלום דר,היות ואין פורום פה בדיקות דם מבוגרים פונה אליך בבקשה אם תוכל לענות משהט מטריד קורה בבדיקות דם במס חודשים אחרונים כל 3 ח עושה בדיקות שגסטרו נותן לי ובספירה אין תוצאה של היפר היפו מקרו ומיקרו פשוט יש -מקו כזה.מה זה אומר??תודה במעקב בגלל חוסר בפרטין ,שינויי ב בי 12 שמפסיקה ועוד..במעקב גסטרט בכללי.בבקשה אם אפשר לדעת למה אין תוצאות ב 4 אלו

שלום אני לובטוח שהבנתי את השאלה בכל מקרה הנתון של המעבדה האם זה מיקרו או מקרו אינו חשוב כיון שכל רופא יכול לבדוק זאת מנתוני הספירה הרבה בריאות דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים