ספירת דם לתינוקת בת שנה

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

26/04/2021 | 21:30 | מאת: קארין

שלום רב. עשיתי לבתי בת השנה ספירת דם. התוצאות שהתקבלו ל- 3 ערכים הן מחוץ לטווח הנורמה: Lymphocytes - 64.1 (הגבול התחתון 67.0) Eosinophils - 6.7 (הגבול העליון 3.0) Monocytes - 0.53 (הגבול התחתון 0.6). שאר התוצאות הן בטווח הנורמה. האם מדובר בממצאים מדאיגים? אני דואגת בעיקר בשל הלימפוציטים הנמוכים. תודה רבה.

שלום השאלה שלך היא לגבי ערכים של אחוז יחסי של התאים הללו, מה שחשוב הרבה יותר זה הערך האבסולוטי של התאים הללו. במידה והם תקינים הרי אין דיון בכלל רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים