שנתיים וחצי ברזל גבוה

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

08/03/2021 | 19:39 | מאת: sasha

שלום וברכה, חריגות בתוצאות בדיקות אצל ילד בן שנתיים וחצי, ברזל 178 יחד עם פריטין 19.3 hemoglobin 4.6 wbc 4.5 neut.abs 2 neut% 45.5 mcv 89.1 lymp.ads 1.6 vitamin b12 511 pmoll trasferrin 226 AST GOT 44 הפחידו מאוד עם הפניה להמטולוג, האם דרוש בירור? לא היה חולה בחודשים האחרונים, עשו בדיקת נוגדנים לל EBV U CMV תודה רבה

שלום מדדי משק הברזל קצת מבלבלים פריטין נמוך.. ברזל מוגבר הזה שילוב לא אפשרי באמת ממליץ שכן תפנו להמטולוג רק כדי לעשות סדר בנושא ,לא עקב בעיה קשה / מסוכנת דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים