הפסקת תוספי ברזל לזמן מועט

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

29/01/2021 | 18:18 | מאת: שירה

לוקחת תוסף ברזל בגלל מחזורים וכדור שלוקחת האם אפשר לעשות הפסקה לאיזה שבוע - שבועיים. יש לי פשוט כאבי בטן ועוד 10.ימים הולכת לעשות בדיקה בבית חולים ולאמרוצה שזה יפריע ואם מפסיקה תוך כמה זמן אמור להיות הטבה בבטן כי יש שם כאבים ויציאות מרובות יותר והיה לי פעם והפסיק שהפסקתי ורק רוצה לוודא ששבועיים הפסקה לא יקרה כלום במיוחד שצריכה אחרי הבדיקה לעשות בדחקות דם ובמילא בודקת את הברזל ואז במילא מומלץ.להפסיק לפחות כמה ימים והרופאה המליצה אף על שבוע אז בסדר להפסיק ואחרי התשובה אם גבולי להמשיך או אחפש משהוא שיקל על הבטן יש המלצה למשהוא טוב?

שלום ראשית ניתן לבצע הפסקה כזו ,אפילו עדיך לבצע את בדיקות הדם לא טיפול בברזל שנית במידה ויש הרבה תופעות לואי לטיפול בברזל ניתן לשקול טיפול בעירוי ברזל רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים