ANA חיובי ו CPK גבוה לילדה

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

20/12/2020 | 09:09 | מאת: אילה

שלום רב, ביתנו בת 3+ הובחנה עם ספרוציטוזיס קלה, היא נמצאת במעקב במרפאה המטולוגית, בבדיקות דם שערכנו לה לאחרונה כחלק משגרת המעקב היו כמה דברים חריגים. CPK גבוה - 423 (בכל הבדיקות הקודמות היה בטווח הנורמה) ANA חיובי, TITER 1:320 (בבדיקות קודמות גם היה חיובי אך TITER שונה: 1:180 ו - 1:160) ANA PATTERN DFS AST (GOT) - גבוה: 48 אציין גם שהיא עם CMV מולד אסימפוטמטית. האם יש משמעות לערכים החריגים? ואם כן, מה זה אומר? תודה מראש!

שלום כל הבדיקות הללו אינם קשורות כלל לספרוציטוזיס חשוב לברר מה הסיבות ולא לקשר את זה למחלת הדם דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים