ערכי urea אצל בתי בת ה4

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

07/09/2020 | 19:56 | מאת: בר

בבדיקות דם שגרתיות של בתי בת ה4 יצא urea של 55.6. הרופא אמר שכנראה היא לא שותה מספיק (מה שנכון) ולאחר שבוע הערך השתנה ל47.7. התחלנו להקפיד יותר על שתיה ואחרי שבועיים הערך ירד ל45.35. האם הירידה מעידה שמדובר אכן בחוסר נוזלים או שחס וחלילה יש בעיה בתפקוד הכליות? שאר בדיקות הדם והשתן של תפקודי הכליה תקינות. תודה רבה

שלום מדובר בערך מוגבר יחסית קצת קשה ליחס זאת רק לבעיית שתיה ממליץ לפנות לנפרולוג ילדים אשר יבצע בדיקות נוספוטת להוכיח שכל מרכבי התפקוד הכליתי תקינים. רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים