רבדומיוסקורמה בילדה בת שש

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

16/06/2020 | 10:00 | מאת: עמי

שלום ד"ר , אחיינית שלי אובחנה באופן כמעט ודאי רבדומיוסרקומה בחיך הרך . הגידול הוסר בניתוח ונשלחו בדיקות פתולוגיות לצביעה אך עדיין תשובה . מה המלצתך לבדיקות נוספות בשלב זה ? היכן\אצל מי היית ממליץ להיות מטופל ע"מ למקסם סיכויי החלמה ? תודה.

שלום מדובר במחלה ממארת מאד מורכבת ,מחלה שניתן לרפא אותה בחלק גדול של המקרה במרכז מקצועי שערוך לכך זוהי ההמלצה שלי לקבל טיפול במרכז רפואי שיש לו את כל המענה האונקולוגי והניתוחי הנדרש מבקש לאחל לכם רפואה שלמה והחלמה מהירה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים