ספירת דם לתינוק 9 חודשים

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

05/09/2019 | 11:29 | מאת: רומן

שלום בני בן 9 חודשים נשלך לספירת דם micro% 8.9H neut.abc 1.4 L הבן היה עם חום ימים לפני הבדיקה, נאמר לנו לעשות עוד פעם בדיקה מתי שיבריא , נעשתה בדיקה חוזרת עוד מספר שבועות ובלילה של יום הבדיקה היה לו חום 38+(שיניים) התוצאות שיצוא הם micro% 8.6 neut.abc 1.4 האם לחזור עוד פעם על הבדיקות או שתוצאות הם לא מתרידות ? תודה

שלום מה היא רמת ההמוגלובין? במידה ותקין אחוז המיקרו פחות חשוב לגבי הנטרופילים - תקין. בהצלחה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים