תוצאות חריגות בספירת דם- ילד בן 11

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

15/08/2019 | 11:18 | מאת: מיכל

שלום, ילד בן 11.5 עם חום כבר למעלה משבוע. מתלונן על כאבי ראש וחולשה. אתמול הופיעה פריחה תת עורית אדומה על כל הגוף. תוצאות נמוכות מהנורמהשל לויקוציטים ונויטרופילים: WBC- 2.5 Neutrophiles %- 26 Lymphocytes %- 58.7 Neutophiles #-0.64. neutrophiles % conirm- 28.` Lymphocytes #- 1.45 אשמח להתייחסותכם. תודה

שלום אכן תוצאות חריגות, אפילו מדאיגות קצת. יתכן ומדובר בירידה בערכים משנית לזיהום אך בהחלט יתכנו אפשריות נוספות ממליץ לחזור על ספירת הדם ובמקרה של המשך חום והמשך ספירוטת נמוכות יש מקום לבירור במסגרת בית חולים רפואה שלמה דרור

16/08/2019 | 14:05 | מאת: מיכל

תודה! בטיפול. כנראה משני לזיהום

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים