נגישות
נגישות

סימנים כחולים בגפיים

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

26/05/2019 | 10:15 | מאת: המוטולוגיה

שלום דר' לוין קראתי את המאמר לגבי הטחול , אכן הייתי עם הרס של כדוריות לאחר מס' שנים בטיפול בסטרואידים החליטו לכרות את הטחול, כבר כמה שנים, לפני 3 שנים גילו לי עורק ראשי סתום לחלוטין נתנו לי תרופות מיקרופרין 75 מ"ג +פלאויקס 75 מ"ג ובגפיים שלי יש סימנים כחולים שחורים שבאים נעלמים ושוב חוזרים הבנתי שזב בגלל הפלאויקס ואין מנוס ללא כדור זה, שאלתי היא האם באמת אין פיתרון לכך? או שיש טיפול חליפי שימנע את כל השאלות המטרידות חושבים שאני אישה מוכה , אשמח לשוחח או להגיע למרפאתך תודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה

שלום אכן טיפול באספירין ובפלויקס יכול להביא לירידה בתפקוד טסיות ועקב כך לסימנ י דמם בעור / ריריות לגבי המרפאה של תמצאי את כל הפטים באתק www.drorlevin.co.il בהצלחה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים