Itp רקע ויראלי לתינוק בן שנתיים וחודשיים

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

27/04/2019 | 22:47 | מאת: בת אל

שלום רב לפני שבוע לבני בן השנתיים וחודשיים גילו itp על רקע ויראלי אושפזנו בביץ חולים כי הטסיות ירדו ל20000 קיבל סטרואידים דרך הוריד ודרך הפה לעוד שלושה ימים עלה לו 99000 לפני יום הבחנתי בכמה נקודות אדומות ממש מעטות שניים בצוואר ועוד איזה ארבעה באזור הבטן האם זה מראה עך ירידה בטסיות שוב? האם צריך לדאןג לחוצה מאוד אשמח לתשובתך מחר אקח למרפאה כמובן אך עדין מאוד לחוצה

שלום הופעת סימני דמם בעור ואפילו יותר מזה בריריות מעיד על ירקידה בטסיות בחולה ITP. האם הנקודות הבודדות שמצאתם מעידות על ירידה/ בעיה אנני חושב אך כמובן צריך לראות את הממצאים ובדרך כלל אין מנוס מספירה נוספת רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים