תוצאות בדיקת דם ילד בןשנה

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

07/03/2019 | 15:41 | מאת: שחר

עם חום למעלה משבוע שמגיע עד ל40 מעלות. לפני שבוע קיבל מוקסיפן, בתקופה זו לא היה חום, עם סיום הטיפול במוקסיפן חזר החום. עשה ספירת דם ב12/2/19 וב7/3/19 החריגות הם Rdw -16.1 ב12/2 היה 16.2 Lymphocytes -44.30 בבדיקה מיום 12/2 היה 64.80 הירידה בלימפוסיטיס מאוד מדאיגה!! נודה להתייחסותך

שלום השאלה אינה ברורה לי . לא הבנתי מה הדינמיקה בספירות הדם השונות אשמח לקבל פירות מלאה יותר של ספירת הדם האחרונה רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים