בדיקות דם בת 10 וחצי חודשים

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

14/12/2018 | 13:13 | מאת: קרן

בתי בת 10 וחצי חודשים לפני כשבוע היתה לה עליית חום 39.3 ולאחר מכן פריחה בגוף ככל הנראה אדמדמת , אתמול בלילה לא הרגישה כל כך טוב ומשכה באוזניים , יש לציין שיוצאות לה 4 שיניים ביחד... היום ביצענו בדיקות דם כבקשת אחות טיפת חלב (שיגרתי) וחלק מהתוצאות חריגות : Wbc 16.25 Neut % 62.1% Neut abs 10.09 Lym% 27.3% Mono abs 1.45 Plt 630 שאר הבדיקות תקינות , המוגלובין תקין 11 אשמח לתשובה האם התוצאות קשורות לחולי...

שלום בהחלט קשור למחלה החריפה חשוב להדגיש שבדיקת הדם של גיל שנה צריחכה להלקח כאשר הילדה בריאה לחלוטין ולפחות 10-14 חלפו מכל מחלת חום דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים