בדיקות דם ושן ילדה בת 2.9

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

21/09/2018 | 22:52 | מאת: אמא מודאגת

שלום רב הילדה מתלוננת על כאבי בטן חום לסירוגין ובלילה בריחות של שתן (גמולה לגמרי( נעשו בדיקות שתן ודם זה מה שיצא ואין רופא עד יום שלישי בגלל החג האם לדאוג? דם: wbs ליקוציטים 15.6 לימפוציטיס# 22.6 מונוסיטס % 14.8 מונוסיטס # 2.3 נאוטרופילס # 9.14 C.r.p 2.3 בשתן:Ketone15 במוקד אחיות המליצו לקחת למוקד רפואה דחופה אני לא בטוחה מה לעשות אודה על תשובה יש לציין הילדה בת 2.9 וכל מה שרשמתי זה חריגות מהנורמה

שלום בדיקות הדם אינן מקדמות בהבנת כאבי הבטן או בהבנה מעמיקה יותר מה מפריע לילדה בהחלט ראוי לחזור לבדיקת רופא דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים