תחושה לא טובה בנוגע לילד

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

23/01/2018 | 02:51 | מאת: ליאת

הבן שלי כבר שנה כל חודש סובל מחום גבוה 40 במשך שבוע וב3 חודשים האחרונים עייף בלי חשק לשחק או ללכת לגן חיוור נורא, ועם בלוטות לימפה בגרון נפוחות רופאת משפחה טוענת שאין לו כלום אני נורא מוטרדת והייתי רוצה לדעת איזה בדיקות לבקש לבצע על מנת לפסול לוקמייה יש לנו את המחלה הזו במשפחה לצערי

שלום וברכה ממליץ לבצע ספירת דם ולפנות להמטולוג ילדים ליעוץ אשר יעזור לך אחת ולתמיד לקבוע האם יש חשש כזה או לחילופין הכל תקין. בהצלחה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים