אימונולווגיה בת 20

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

26/11/2017 | 11:47 | מאת: לאה

כאבים בחזה מזה כמעט שנה . התפרצות כאב לראשונה לפני כשנה תוך כדי נטילת סטרואידים במינון גבוה עקב התפרצות הרפס . בבדיקת גסטרו לא נמצא חיידק אבל מביופסיה של המעי נמצאה דלקת כרונית בתריסריון ואין דלקת בקיבה. אין כאבים בבטן תחתונה , אין שלשולים , אין עצירות. אין בחילות אין הקאות. לא נמצא חיידק הליקובקטר בבדיקה בשיבא נמצא: igG ASCA חיובי:22.87 מקסימם נורמה :12.0 וכנ"ל , שלילי igA -2.19 שהנורמה כנל 12.0. מה זה אומר?

לאה שלום המקרה שלך מורכב והטעות הכי גדולה שיכולה להיות היא לת לך עיצה באינטרנט בלי להבין את המקרה שלך באופן מעמיק ומקצועי ממליץ לפנות לרופא גסטרו שטיפול ומעקב מקצועי רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים