בי 12 נמוך לבן שנה וחודש

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

20/10/2017 | 12:47 | מאת: שירלי

שלום, בי 12 נמוך שהתגלה בבדיקת דם לפני כחודשיים לבני כבן שנה וחודש. ערך 127 כשהמינימום הןא 187. נתנו תוסף למשך חודשיים בהוראת רופא. אתמול, כשעשינו בדיקה הערך עלה למינימום... 187. האם זו עלייה מספקת בחודשיים? הילד בן שנה ושלושה. האם צריך להמשיך עם התוסף? תודה!

שלום מדובר בממצא משמעותי מאד - הכוונה לרמת ויטמין חשוב זה ברמה נמוכה בגיל כל כך צעיר ראשית צריך להיות בטוחים באבחנה ובמידה ואכן זה המצב יש צורך במעקב וטיפול לזמן רב הנכון ביותר להגיע ליעוץ ע"י המטולוג ילדים או רופא ממחה לבעיות מטבוליות רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים