בדיקת דם תוצאות חריגות

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

02/10/2017 | 13:58 | מאת: נורית

שלום רב , עשינו בדיקת דם לתינוק שלי שהוא בן שנה אשמח לקבל עזרה עם פענוח התוצאות? האם צריך בירור לתלסמיה? אלה התוצאות MCV-59 Mch-19.9 Hematocrit-31.4 hemoglobin- 10.8 -neutrophils-10 RDW-16.7 Lymphocytes-81.9 האם יש מישהו לא תקין? האם צריך להמשיך בברזל? כמה טיפות צריך? תודה

שלום בספירת הדם יש המוגלובין מעט נמוך וכדוריות דם בגודל מאד קטן המצב מחשיד לנשאות לטלסמיה . ממליץ לפנות לבירור עי המטולוג ילדים רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים